114 locuri de muncă pentru șomerii din Vrancea

0
976

Lista locurilor de muncă declarate vacante în această perioadă, şi dată publicităţii de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vrancea, cuprinde 114 oferte destinate şomerilor din judeţul nostru, mai puține cu 13 față de săptămâna trecută. Printre ofertele de muncă apărute pe listele AJOFM Vrancea a apărut și un post pentru cei cu studii superioare, acela de arhivar.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile  în Vrancea sunt: operator confecționier industrial (45), muncitor necalificat în industria confecțiilor (30) și muncitor necalificat (17). Se caută, de asemenea, și încărcător-descărcător (2), îngrijitor animale (2),  lucrător comercial (2),  lucrător comercial benzinărie (2), operator mașini unelte comandă numerică (2), rectificator universal (2), frezor (2), strungar (2) și șofer (2).

Câte o singură ofertă de muncă rămâne valabilă pentru: administrator, mașinist la mașini cale mecanizată ușoară și grea, muncitor calificat sonorizare și lumini.

Informații suplimentare puteți obține de la reprezentanții AJOFM Vrancea: Tel.: +40237 224677; +40237 224678; E-mail: ajofm@vn.anofm.ro; site – www.vrancea.anofm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here