Actorul Val Kilmer a făcut dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul la gât

0
175

Actorul american Val Kilmer a făcut dezvăluiri, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre lupta sa împotriva cancerului la gât, informează miercuri Press Association. Val Kilmer, în vârstă de 60 de ani, a fost unul dintre cele mai bine cotate staruri ale anilor 1980 şi 1990, regăsindu-se în distribuţia unor pelicule de succes precum ”Top Gun”, ”Tombstone” şi ”Batman Forever”. Actorul american a confirmat că a fost diagnosticat cu cancer în 2017, iar în prezent se recuperează în urma tratamentului.

În una dintre rarele sale apariţii televizate, Val Kilmer a vorbit în cadrul emisiunii „Good Morning America” despre felul în care boala i-a afectat viaţa şi cariera, inclusiv despre impactul cancerului asupra vocii sale. „Sunt mult mai bine decât sunetul vocii mele, dar mă simt minunat. Am fost diagnosticat cu cancer la gât, care s-a vindecat foarte rapid”, a spus actorul, a cărui voce a devenit răguşită în urma bolii. „Am făcut o traheotomie care mă ajută să respir, întrucât glandele de la nivelul gâtului şi-au mărit de asemenea volumul”.

Întrebat ce anume îi lipseşte de la vechea sa voce, Val Kilmer a spus glumind: ”Că aveam una! Şi că nu râdeam ca un pirat”. Val Kilmer, care va interpreta din nou personajul Iceman în filmul ”Top Gun: Maverick”, îşi promovează în prezent volumul de memorii, ”I’m Your Huckleberry”, titlu inspirat dintr-o replică celebră a filmului western ”Tombstone”. Autobiografia va vorbi, potrivit unor relatări din presa americană, şi despre relaţiile sale sentimentale cu celebrităţi precum Cher, Michelle Pfeiffer şi Cindy Crawford. „Trebuie să fii devotat unei femei care este la fel de dinamică şi la fel de pasionată de munca ei ca cineva precum Cindy Crawford, care a ajuns cel mai bine cotat manechin de pe planetă la vremea respectivă”, a spus Val Kilmer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here