Glovo livrează cumpărăturile personale și în Focșani

0
1141

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, va putea fi folosită începând de joi de locuitorii din Focșani pentru a-și face cumpărăturile personale. Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În primă fază, locuitorii din Focșani vor avea acces la produsele restaurantului McDonald’s și se pot aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland.

În plus, cu ajutorul categoriei „Curier rapid”, clienții pot folosi aplicația pentru a trimite pachete sau plicuri în oraș, nu mai grele de 9 kg, care ajung la destinatar în mai puțin de o oră. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți și alte obiecte. “În această perioadă, tot mai mulți oameni vor avea nevoie de locuri de muncă și de servicii de livrare, motiv pentru care credem că prezența noastră în Focșani va fi benefică pentru locuitorii acestui oraș și acum, dar și multă vreme după ce se vor diminua efectele economice actuale”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România. (…)

Pe parcursul anului, Glovo va încheia parteneriate cu restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri din Focșani. Glovo impulsionează partenerii din HoReCa să își păstreze business-urile active, implicându-se în susținerea lor. (…)

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă aplicația gratuit de pe Google Play sau App Store și creează-ți un cont;

  • La deschiderea aplicației va trebui să setezi locația actuală în cazul în care nu este actualizată corect automat, pentru a vedea ce este disponibil în zona în care te afli;

  • Alege o categorie din cele predefinite;

  • Comandă orice dorești și urmărește curierul în timp real până ajunge la tine;

  • Vei primi un email cu informații despre comanda plasată;

  • Poți contacta curierul Glovo în timpul livrării pentru nelămuriri sau informații; 

  • Plătește cu cardul introdus în contul tău direct din aplicație sau cash la livrare

  • La predarea comenzii de către curier verifică dacă totul este în regulă, apoi semnează pentru confirmarea primirii;

  • Oferă un rating restaurantului/magazinului de la care ai comandat, precum și curierului care ți-a livrat comanda;

  • După finalizarea comenzii, găsești pe email confirmarea livrării și suma pe care ai autorizat-o pentru plată, cu toate detaliile despre costurile implicate.

Până în acest moment, în România, au fost comandate peste 10 milioane de produse prin intermediul aplicației Glovo, restaurantele, supermarketul și curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii.

Despre Glovo

Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice produs, din și în orașul în care se află. Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, în prezent, în 22 orașe din România, respectiv București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Brăila, Galați, Oradea, Pitești, Buzău, Slatina, Târgu Mureș, Alba Iulia, Bacău, Deva, Baia Mare și Focșani.

Glovo operează în toate marile capitale din Europa și EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Kiev, Nairobi, dar și în 9 țări din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador și Panama, fiind prezent în peste 257 de orașe din 33 de state.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here