ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea: Berbece să-l demită pe Crețu și apoi să-și dea demisia!

0
2566

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

Organizaţia Judeţeană Vrancea

COMUNICAT DE PRESĂ

Berbece să-l demită pe Crețu și apoi să-și dea demisia!

Berbece să-l demită pe Crețu și apoi să își dea demisia pentru modul cum înțeleg cei doi să aplice măsurile de protecție împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus chiar la Instituția Prefectului.

Partidul Social Democrat Filiala Vrancea solicită ca purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Vrancea să fie demis, având în vedere modul în care marți, 14 aprilie 2020, a purtat o conversație cu o ziaristă în fața instituției unde lucrează. Deși există o hotărâre a Comitetului pentru Situații de Urgență Vrancea în care purtarea măștii și distanța socială sunt măsuri obligatorii, Crețu nu respectă regulile minimale în caz de epidemie și riscă să îmbolnăvească toți funcționarii publici din Instituția Prefectului prin comportamentul său imatur. I-am cere demisia, dar ne așteptăm să nu aibă bunul simț și responsabilitatea necesare unui astfel de gest.

Crețu este susținut și acoperit de prefectul Berbece pentru ca gunoiul de sub preș, de la nivelul Instituției Prefectului, să nu ajungă la urechile opiniei publice. Însă incompetența și dezastrul echipei Berbece&Crețu nu puteau fi ascunse la infinit!

Astăzi, Adrian Crețu a arătat că nu are decență minima și nu respectă hotărârile instituțiilor abilitate să ia decizii în Situație de Urgență!

Din imaginile surprinse reiese că a gestionat ineficient atât protecția sa, a celor cu care a intrat în contact, dar și pe cea a funcționarilor publici din Instituția Prefectului care nu au nicio vină că sunt colegi cu un inconștient!

Iată că adevărul iese la iveală și aspectele grave care se petrec în Instituția Prefectului pot fi văzute acum și de către opinia publică. Prefectul Berbece se face vinovat că acceptă comportamentul purtătorului său de cuvânt, angajat fără nici un fel de concurs pe un post public, în cadrul Cancelariei Prefectului!

Ca șef al unei instituții publice, Berbece are obligația să verifice dacă și angajații din subordinea sa respectă măsurile impuse tuturor cetățenilor din Vrancea! Avem dovada că nu îi verifică și le permite acestora să pună în pericol tot colectivul Instituției Prefectului!

Cu Adrian Crețu la Cancelaria Prefectului, protejat de Berbece care i-a ascuns mereu comportamentul inadecvat, Prefectura Vrancea riscă să devină Spitalul Militar Focșani 2.

Pentru toate aceste motive, PSD Vrancea solicită demiterea, de urgență, a purtătorului de cuvânt Adrian Crețu și demisia prefectului Berbece pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal, iar Prefectura Vrancea să nu devină Spitalul Militar Focșani 2, în materie de răspândire a COVID-19.

Biroul de Presă al PSD Vrancea, 14 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here