PNL-ista Ana Maria Dimitriu n-a ajuns directoare la Spitalul Județean, dar iubitul ei, stomatolog la Soveja, a fost pus director la DSP Vrancea

0
3107

Cătălin Bunghez, medic stomatolog la Soveja și iubitul consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu, a fost numit director la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, după vizita la Focșani a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Directorul Cătălin Graur a fost suspendat din funcție pe perioada stării de urgență. Adjunct a fost numit un alt medic stomatolog, liberalul Dragoș Cozma, asta deși funcția trebuia ocupată de un medic epidemiolog. Dragoș Cozma a fost numit și în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean, unde alături de Ana Maria Dimitriu și Ciprian Epure, au încercat să-l schimbe pe medicul Mihai Nedelcu din funcția de președinte al CA. Ulterior, Dimitriu și Epure și-au dat demisia.

Ana Maria Dimitriu a fost numele vehiculat pentru a prelua conducerea Spitalului Județean, pe parcursul războiului de gherilă dus de liberali împotriva lui Constantin Mândrilă, încă de când au preluat puterea. Au trimis control de la Ministerul Sănătății, au schimbat de două ori componența Consiliului de Administrație, dar, din câte se pare, planurile Anei Maria Dimitriu și ale protectorului său, deputatul „Grindă” Ion Ștefan, au fost date peste cap de pandemia de coronavirus și de îmbolnăvirea lui Mândrilă, aflat acum în concediu medical. Cu o conducere militară, visul Anei Maria Dimitriu de a ajunge director este spulberat. Se poate totuși, probabil, consola cu faptul că iubitul ei a ajuns șef la DSP Vrancea. E adevărat, pe perioada situației de urgență.

Consilier local PNL, Ana Maria Dimitriu a ajuns „celebră” după ce a avut cea mai mare contribuție din țară la campania electorală pentru europarlamentare a PNL-ului. Vorbim despre 1,4 milioane de lei (300 mii euro!) ! Banii au venit însă dintr-un împrumut de la nimeni altul decât penelistul Ion Ștefan, zis „Grindă”.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here