ULTIMA ORĂ! VIDEO! Focșăneanul Adrian Simion – patru de DA la „Românii au talent”!

0
2733

Focșăneanul Adrian Simion a reușit să obțină patru de DA din partea juriului, la emisiunea „Românii au talent” din această seară. Adrian Simion a impresionat juriul recitând o poezie compusă de el.  Concurentul are 31 ani și este de profesie inginer constructor. 

Îmbrăcat în clovn, Adrian Simion a recunoscut că, în cei 4 ani de facultate de construcţii, el mai mult a recitat. „Mă feresc să spun textele mele pe scenă, pentru că nu ştiu cum să le spun”, a declarat Forin Călinescu, după momentul prezentat de artistul focșănean. 

Despre el, Adrian Simion spune că a cochetat până în prezent cu mai multe domenii, cum ar fi judo, dans, poezie, teatru, frizerie și că îi place să se implice în acțiuni și proiecte din domeniul artistic. „Viața nu îmi oferă niciodată ceea ce îi ofer eu, însă simțim și trăim aceleași momente împreună” mai spune Adrian. Cu cele patru voturi de DA primite din partea juriului, Adrian Simion merge în etapa următoare a show-ului „Românii au talent”, de la ProTV. Îi urăm și noi mult succes!

sursă foto : facebook Adrian Simion-Trafa  și captură video „Românii au Talent”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here