ULTIMA ORĂ! Incendiu la Bonțești, provocat de căldura solară reflectată: o magazie cu furaje și cherestea a fost mistuită de flăcări

0
584

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din satul Bonţeşti, comuna Cârligele.

Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 14:00. Ajunse la fața locului forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta la o anexă, în care erau depozitate plante furajere, în suprafață de aproximativ 50 mp.

Pompierii, sprijiniţi de SVSU Cârligele, au reuşit lichidarea incendiului în mai puţin de 60 min. În urma evenimentului, provocat cel mai probabil de căldura solară reflectată, au ars: anexa construită din lemn cu învelitoare din tablă, în suprafaţă de 50 mp, 1 t de plante furajere , 5 m steri de cherestea şi alte bunuri de uz gospodăresc.

Comunicat ISU Vrancea, 9 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here