ULTIMA ORĂ! FOTO! Trei ore de luptă cu flăcările, într-un incendiu izbucnit noaptea trecută la o gospodărie din Câmpineanca

0
868

Pompieri vrânceni au fost solicitați să intervină, în noaptea zilei de miercuri, 8 aprilie a.c., în jurul orei 23.10, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Câmpineanca. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție, în cooperare cu SVSU Câmpineanca, au acţionat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care se manifesta generalizat la nivelul acoperişului, pe o suprafață de circa 300 mp.
După aproximativ trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Pagubele au fost reduse considerabil datorită pompierilor care au reuşit să evacueze mobilierul şi aparatura electrocasnică din 2 camere. În urma evenimentului au ars: acoperişul construit din lemn şi învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 300 mp, 3 camere de locuit, precum şi bunuri de uz casnic aflate în interior. Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Comunicat ISU Vrancea, 9 aprilie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here