ULTIMA ORĂ! De vineri, nu mai putem ieși din casă fără să avem acoperite gura și nasul! Covoare cu dezinfectant la toate intrările în spații închise

0
11600

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a decis că începând de vineri, 10 aprilie, atât cetățenii județului Vrancea cât și cei care tranzitează județul sunt obligați să poarte mijloace de protecție a gurii și nasului (măști de protecție, eșarfe, etc.) în toate spațiile publice, deschise și închise: mijloace de transport în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, etc..
Administratorii și deținătorii locațiilor deschise și închise vor interzice accesul cetățenilor care nu poartă mijloace de protecție a gurii și nasului, afișând în locuri vizibile obligația cetățenilor de a purta mijloace de protecție a nasului și gurii în spațiile publice.
Administratorii și deținătorii locațiilor deschise și închise vor monta covoare îmbibate cu substanțe dezinfectante la intrarea în spațiile menționate.

Informația a fost făcută publică de Primăria Adjud 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here