Percheziții în Vrancea! Bărbat din Mărășești, cercetat pentru trei spargeri de locuințe comise în Odobești, la începutul lunii martie

0
1296

În perioada 06-27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Odobești au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunosute ar fi pătruns fără drept, prin forțarea ușii de acces, în trei locuințe de pe raza orașului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 17.100 de lei.
Având în vedere aspectele semnalate, în data de 2 aprilie a.c., a fost organizată și desfășurată o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului, în cadrul căreia s-au pus în executare 5 mandate de percheziții domiciliare, precum și un mandat de aducere.
În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din orașul Mărășești, principalul bănuit de săvârșirea celor trei infracțiuni de furt din locuință, comise în perioada 06-27 martie a.c.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Comunicat IPJ Vrancea, 3 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here