ULTIMA ORĂ! Controale ale autorităților, în ultimele 24 de ore, la 1700 de vrânceni aflați în auto-izolare; amenzi în valoare de 232.700 lei

0
1282

Continuă verificările la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare, precum și pentru respectarea restricțiilor de circulație

În contextul răspândirii la nivel național a infecției cu virusul “CORONAVIRUS SARS-CoV-2” autoritățile continuă efectuarea de verificări în teren la adresele persoanelor aflate în evidență ca fiind izolate la domiciliu, dar și modul de respectare al ordonanțelor militare.

Forţele de ordine au desfăşurarea în ultimele 24 de ore, activităţi în sistem integrat, prin formarea de echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.
Astfel, în cursul zilei de ieri 31 martie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1700 de persoane, fiind totodată controlate mai multe societăți comerciale din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 232.700 de lei.

Comunicat IPJ Vrancea, 1 aprilie 2020

foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here