ULTIMA ORĂ! Precizările poliției vrâncene – La magazinele sătești din Broșteni NU s-au VÂNDUT declarații pe propria răspundere

0
2339

IPJ Vrancea a venit cu o precizare referitoare la faptul că declaraţiile pe propria răspundere, instituite pentru circulaţia persoanelor în timpul stării de urgenţă, ar fi fost vândute cu un leu în comuna Broșteni din judeţul Vrancea:

„Ca urmare a mai multor materiale apărute în spațiul public, cu privire la faptul că în magazinele sătești de pe raza localității Broșteni, s-ar vinde modele de DECLARAȚII PE PROPRIA RĂSPUNDERE, VALABILE PENTRU CIRCULAȚIA PERSOANELOR ÎN TIMPUL STĂRII DE URGENȚĂ, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea este abilitat să comunice urmatoarele:
În perioada 28-31 martie a. c. , polițiștii au efectuat verificări la toate societățile comerciale de pe raza localității mai sus menționate, stabilindu-se faptul că aspectele semnalate nu se confirmă.
În continuare, polițiștii vor desfășura activități pentru identificarea oricăror fapte de natură contravențională sau penală, cât și pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică, dar și pentru respectarea prevederilor ordonanțelor militare.” (Comunicat IPJ Vrancea, 31 martie 2020)

Pe 28 martie, referindu-de a această situație, Emilian Dumitru, primarul comunei Broșteni, se adresa locuitorilor comunei Broșteni printr-o postare, pe pagina sa de facebook:

„Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți responsabili, să nu le vindeți între voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați.”

foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here