ULTIMA ORĂ! Încă 1875 de vrânceni verificați de autorități: 236 de amenzi în valoare de 526.200 lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței 3

0
854

Continuă verificările la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare, precum și pentru respectarea restricțiilor de circulație

Polițiștii din Vrancea continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane ce revin din afara granițelor țării.

În ultimele 24 de ore, 334 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Echipaje mixte de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, lucrători din cadrul Poliției Locale, cu sprijinul militarilor din cadrul Garnizoanei Focșani au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, astfel fiind verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1875 de persoane.

Ca urmare a acțiunii au fost aplicate 236 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 526.200 lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Vă reamintim să fiți responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim!

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Comunicat IPJ Vrancea, 31 martie 2020

foto: bihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here