GALERIE FOTO: Garduri metalice pentru a limita accesul cumpărătorilor în Piața Moldovei, care a fost dezinfectată și reamenajată

0
2232

Piața Moldovei a fost închisă, ieri, pentru realizarea dezinfecției și a reorganizării interioare, astfel încât să fie respectate noile reguli de comercializare. Toate tarabele erau închise, mesele erau acoperite cu folii de plastic iar în interior se făcea dezinfecție. În exteriorul pieței erau amplasate garduri metalice pentru a limita accesul cumpărătorilor. Măsurile au fost luate pentru a respecta dispozițiile Comitetului Local pentru Situații de Urgență Focșani. „Piața Centrală se va împărți în trei zone: boxe de carne, piața interioară, tarabe exterioare. Tarabele exterioare amplasate pe trotuarul străzii Piața Moldovei și străzii Mare a Unirii se vor desființa. În zona boxelor de carne se va limita accesul, utilizându-se garduri tip jandarmerie, lăsând doar două intrări/ieșiri. Numărul de persoane care au acces va fi de maxim 30. În zona Pieței interioare ușile de acces vor fi închise, fiind organizate doar două intrări/ieșiri. Numărul de persoane care au acces va fi de maxim 30. Tarabele exterioare amplasate pe str. Greva de la Grivița vor fi împrejmuite, având doar două căi de acces, una dinspre intersecția cu str. Piața Moldovei și una la intersecția cu str. Mare a Unirii. Numărul de persoane care au acces va fi de maxim 30”, se arată în informarea Primăriei Focșani.

De asemenea, va fi restricționat accesul la Piața Sud, fiind organizate doar două intrări/ieșiri. Numărul de persoane care au acces va fi de maxim 30. În cazul Pieței Obor, din 30 martie se suspendă temporar orice activitate comercială, pe toată perioada stării de urgență.

Programul de funcționare al piețelor din Focșani va fi: luni – vineri în intervalul orar 07.00-18.00 iar sâmbătă – duminică în intervalul orar 07.00-14.00. „Zilnic, după închiderea piețelor, se va proceda la dezinfecția tuturor suprafețelor (pavimente și tarabe) cu substanțe avizate de organele abilitate din structura Ministerului Sănătății”, precizează Primăria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here