Șoferi prinși la volan băuți sau fără să dețină permis; în plus, unul dintre ei conducea mașina fără acordul proprietarului!

0
899

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 27 martie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Cârligele, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul București, din municipiul Focșani, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 20 februarie a.c.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 martie a.c., ora 15.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Tîmboești, în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 martie a.c., ora 18.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul respirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 martie a.c., ora 02.25, polițiștii din Adjud au depistat un tânăr de 20 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea pe raza municipiului Adjud un autoturism, având o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 martie a.c., ora 15.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Tîmboești, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie auto și având o concentrație de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, domiciliat în comuna Gratia, județul Teleorman. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o concentrație de 0,55 mg/L alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto și că a condus acel autoturism, fără a avea consimțământul proprietarului.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comunicat IPJ Vrancea, 30 martie 2020

foto: pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here