ULTIMA ORĂ! Încă 418 sancțiuni în valoare de peste 1.108.000 lei, aplicate de autoritățile vrâncene celor care au încălcat izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație

0
1752

418 sancțiuni aplicate de autorități, pentru nerespectarea prevederilor referitoare la restricțiile de circulație

În contextul răspândirii la nivel național a infecției cu virusul “CORONAVIRUS SARS-CoV-2” autoritățile continuă efectuarea de verificări în teren la adresele persoanelor aflate în evidență ca fiind izolate la domiciliu.
În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, dar și lucrători din cadrul Poliției Locale au verificat la locul de izolare 1856 de persoane.
De asemenea, pentru nerespectarea dispozițiile prevăzute în ordonanțele militare referitoare la restricțiile de circulație, au fost aplicate 418 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.108.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, și reprezentanți ai Poliției Locale, cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale- Garnizoana Focșani.

Vă rugăm să rămâneți în casă! Așa vă protejați pe dumneavoastră, familia și pe toți dragi dragi! Nu vă expuneți!

Comunicat IPJ Vrancea, 30 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here