ULTIMA ORĂ! VIDEO! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul 6 al Hotelului Unirea

0
11183

Un bărbat aflat într-o cameră situată la etajul 6 al Hotelului Unirea, transformat în centru de carantină de Prefectura Vrancea, a amenințat că se aruncă în gol. El a țipat că a fost adus „cu japca” și că vrea un avocat și țigări. La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, Pompieri, Ambulanță. Reprezentanții acestora au negociat cu bărbatul, care a renunțat la protest. El a fost văzut de locatarii blocurilor din zonă, cum era urcat într-o dubă albă.

Se pare că starea de spirit a oamenilor cazați în hotel nu este una tocmai bună. Unul dintre vrâncenii cazați aici ne-a sesizat că a primit o cameră murdară și că nimeni nu răspunde apelurilor sale de a fi făcută curățenie.

Dragoș Bogdan, reprezentantul hotelului, lămurește parțial, într-o postare pe pagina Monitorului de Vrancea, situația. Oamenii au fost total izolați, singurii care au acces fiind cei de la DSP.

„Le-am pus la dispoziție mâncare (3 mese/zi) si apă potabilă, camere utilate corespunzator(apă caldă, caldură, saltele noi-de cea mai buna calitate,lenjerie curată, schimbată conform normelor metodologice si a criteriilor privind clasificarea pe stele si categorii a structurilor de primire turistice ,cu TV si internet.
Vă informăm că noi am predat fiecare cameră catre verificare DSP, după care nu am mai avut acces în hotel.
Conform protocoalelor DSP – nu are NIMENI voie să intre în Hotel sau în camere, în afară de cei de la Directia de Sănătate Publică, echipați corespunzător pentru a nu se expune și a nu expune pe nimeni nici unui risc.
Mâncarea o predăm celor mai sus mentionați, noi nu intrăm in hotel!!!”

Dragoș Bogdan nu spune însă dacă acestor oameni li s-au lăsat la dispoziție produse de curățenie astfel încât să se poată măcar gospodări singuri. Mai mult, acesta spune că a fost solicitat să primească aceste persoane și a răspuns propunerii, dar nu precizează sumele de bani pe care patronii hotelului le încasează în urma contractului încheiat cu statul condus de guvernarea PNL. Asta și în condițiile în care, în ultimii ani, Hotelul Unirea a fost de mai multe ori scos la vânzare, semn că afacerile nu mergeau prea bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here