ULTIMA ORĂ! UPDATE! Copilul dispărut din Urechești și găsit mort la Oreavu a fost OMORÂT de un minor de 15 ani

0
37984

Poliția a transmis, în urmă cu puțin timp, că băiețelul în vârstă de 9 ani, din Urechești, dispărut de 4 zile de acasă și găsit joi seară mort pe malul unei bălți din Oreavu, ar fi fost omorât de un alt băiat, de 15 ani, în urma unei altercații pe care cei doi au avut-o.
„În continuarea aspectelor comunicate ieri, vă transmit următoarele: Din cercetările efectuate de către polițiști, referitor la dispariția minorului din data data de 22 martie a.c, a rezultat faptul că acesta a avut o altercație cu un alt minor, fapt pentru care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.” au comunicat reprezentanții IPJ Vrancea.

Din primele informații de la fața locului, s-a crezut inițial că minorul s-ar fi înecat, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările decesului după efectuarea autopsiei.
În urma examinării sumare a cadavrului, acesta nu prezenta urme vizibile de violență, poliția informând că a fost întocmit dosar penal, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Investigațiile au dus însă la concluzia că băiatul a avut o altercație cu un alt minor, fapt pentru care în prezent se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor.

UPDATE! În timpul audierilor, băiatul de 15 ani și-a recunoscut fapta, povestind cum a ajuns să îl omoare pe copil. 

UPDATE! Minorul de 15 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor, a fost reținut vineri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. – Comunicat IPJ Vrancea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here