ULTIMA ORĂ! VIDEO! Hotelul Unirea, centru de carantină! Primarul Misăilă: Nu vrem încă un centru de carantină în Focșani

0
5727

Sursa video: Facebook- Budeanu Loredana

Nu vrem încă un centru de carantină în Focșani

Dragi focșăneni,
Prefectul Județului Vrancea și Direcția de Sănătate publică au hotărât miercuri, 25 martie 2020, să instituie un nou centru de carantină chiar în centrul orasului nostru, într-un hotel! Deja încep să fie transferate aici persoane aflate în alte locații de carantină, care nici măcar NU AU DOMICILIUL PE RAZA MUNICIPIULUI FOCȘANI!

Această decizie a fost luată fără consultarea Primăriei Municipiului Focșani! Nici măcar nu am fost înștiințați în mod oficial, dorindu-se probabil a ne pune în fața faptului împlinit.
Este o practică a Prefecturii Vrancea de a gestiona epidemia de coronavirus în secret, total netransparent, așa cum a procedat și în cazul Spitalului Militar Focșani, unde sunt peste 22 persoane diagnosticate.

Nu avem nimic impotriva cetățenilor care urmeaza fie aduși aici, ei nu au nicio vină pentru această situație! Solicit Prefectului să găsească altă locație, una cât mai retrasă posibil, nicidecum în centrul orașului.
Fac un apel public către Prefectul Judetului Vrancea – Fără centre de carantină pe raza Municipiului Focșani! Avem deja două centre.

AJUNGE!

Nu putem face tot Focșaniul un centru de carantină doar pentru că un Prefect este de o incompetență crasă!

Nu putem lăsa o comunitate întreagă să fie pusă în pericol de persoane care nici nu știu ce au de făcut!

În același timp cer ca focșănenii și nu numai, să fie informați în legătură cu situația reală a evoluției epidemiei de COVID-19! Nu ascundeți oamenilor realitatea pentru a vă proteja voi funcțiile!

Primar, Cristi Valentin Misăilă

Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here