VIDEO! O echipă de la Colegiul Cuza Focșani printează 3D dispozitive de protecție pentru cadrele medicale

0
2312

SOLIDARITATE ACTIVĀ! La apelul “Natie prin educatie”, AICitizens transferā în practicā valorile FIRST! Am început printarea 3D pentru FACE SHIELD, utile protectiei cadrelor medicale! Sigur, fiecare dintre noi putem pune o barierā în calea COVID-19!

Publicată de AICitizens pe Marţi, 24 martie 2020

În această perioadă de mare încercare pentru noi toți, dincolo de veștile îngrijorătoare pe care le primim, există și gesturi care ne arată forța solidarității și ne fac să privim mai plini de speranță spre viitor. Echipa Nație prin Educație a inițiat un proiect în vederea realizării unor dispozitive de protecție cu ajutorul imprimantelor 3 D, utile în lupta cu coronavirusul.

Suntem bucuroși să anunțăm că și echipa AICitizens a CNAIC este implicată în acest proiect dătător de speranță. Echipa lucrează în condiții mai dificile, coordonându-se online, și realizând printurile acasă, unde a fost mutată imprimanta 3D, dar produsul obținut și bucuria de a putea fi de ajutor, merită tot efortul. Iată ce au scris cei din echipa AICitizens pe pagina de facebook a echipei „SOLIDARITATE ACTIVĀ! La apelul “Nație prin educație”, AICitizens transferā în practicā valorile FIRST! Am început printarea 3D pentru FACE SHIELD, utile protecției cadrelor medicale! Sigur, fiecare dintre noi putem pune o barierā în calea COVID-19!”

Iată un exemplu bun de urmat în noua situație cu care ne confruntăm. Să încercăm să facem fiecare ceea ce putem pentru a reveni la normalitate.

Profesor Gabriela Obodariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here