Infracțiuni rutiere – Copil din Golești, găsit în Cotești la volanul mașinii furate de acasă; șofer din Adjud cu alcoolemie 1,22mg/l; șofer fără să dețină permis, depistat la Tulnici

0
650

O La data de 25 martie a .c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Orăştie, județul Hunedoara.
Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autorizaţia de circulaţie provizorie emisă pentru autoturismul în cauză, era expirată din data de 22 martie a.c.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

O La data de 25 martie a.c., ora 21.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Adjud au depistat pe DC 22, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Adjud. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

O La data de 25 martie a.c., ora 23.30, polițiștii din Rurală Cotești au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205C, pe raza comunei Cotești, fără a poseda permis de conducere.
Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul fusese sustras de minor din curtea locuinței tatălui, în noaptea de 25 martie a.c.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here