ULTIMA ORĂ! VIDEO! Verificări ale polițiștilor vrânceni: 97 de persoane amendate; 3 persoane duse în carantină sub pază și amendate, după ce au încălcat izolarea la domiciliu!

0
10855

Continuă controalele pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație și a măsurilor de autoizolare. Astfel, în doar o zi, polițiștii vrânceni au dat 97 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 237.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei  în intervalul 22.00 – 6.00 și pentru formarea unui grup de maxim 3 persoane:

          COMUNICAT

În ultimele 24 de ore polițiștii vrânceni au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, respectiv jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și lucrători din cadrul Poliției Locale, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică.

Activitățile s-au desfășurat pe întreg teritoriul județului Vrancea și au avut ca principal scop respectarea prevederilor legale dispuse prin Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020.

În cadrul acestei acțiuni au fost depistate 3 persoane izolate la domiciliu care părăsiseră locația în care fuseseră plasate, față de acestea fiind dispuse sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.500 de lei. Persoanele în cauză au fost conduse ulterior în centre de carantină instituționalizată, sub pază.

De asemenea, pe raza județului Vrancea au fost depistate 95 de persoane care nu au respectat dispozițiile art.5, alin. 1 și art. 3 alin. 2 din Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, fiind aplicate în acest sens 97 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 237.000 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și reprezentanți ai Poliției Locale.

AUTORITĂȚILE VĂ REAMINTESC:

Respectați toate recomandările autorităților!

Stați în casă!

Ieșiți din locuință doar pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe!

Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!

Comunicat IPJ Vrancea, 25 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here