ULTIMA ORĂ! Spitalul Militar Focșani ar fi în CARANTINĂ, după ce ar fi fost depistați cu coronavirus doi angajați; un medic de la UPU Focșani ar fi suspect de infectare

0
15280

În lipsa unor informații oficiale de la autorități, datele care vin spre mass media sunt destul de grave. Astfel, conform unor surse neoficiale, Spitalul Militar din Focșani ar fi în carantină, după ce un medic și o infirmieră ar fi fost depistate cu coronavirus. Acestea ar fi ajuns la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, acolo unde sunt testați toți pacienții din Vrancea. Tot pe surse am aflat că astăzi și mâine Spitalul Militar va fi închis total pentru dezinfecție.

Mai mult, tot din surse neoficiale am aflat că un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU)  a Spitalului județean Focșani ar fi suspect de infectarea cu coronavirus, iar un pacient, militar, de 35 de ani, internat la Spitalul județean, ar fi fost confirmat deja, fiind în stare destul de gravă. Surse neoficiale spun că pacientul a luat contact cu multă lume, după ce ar fi fost trimis de la secția de boli infecțioase la medicul de familie, pentru bilet de trimitere, el prezentând primele simptome la jumătatea lunii martie.

Din păcate, nu există informații oficiale, nimeni de la nivelul instituțiilor implicate sau al Prefecturii Vrancea, care se presupune că este voce unică, nu comunică cu presa.

Sursa foto: Spitalul Militar de Urgență ” Dr. Alexandru Popescu” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here