ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Astăzi, Poliţia Română aniversează la datorie cei 198 de ani!

0
878

 

       Polițiștii își serbează ziua la datorie

Astăzi, Poliţia Română aniversează 198 de ani de atestare documentară. Această zi, 25 martie, este legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri, simbol aflat pe primul steag al Marii Agii, și care a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.

În fiecare an, Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea a organizat diferite ceremonii, activități “Porți Deschise” cu prezentări de echipamente şi autospeciale, demonstraţii sau concursuri sportive. Astăzi însă, polițiștii îşi aniversează existenţa în sprijinul comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţa publică, exclusiv în sprijinul cetățenilor.

Poliţiştii acționează în continuare alături de celelalte structuri din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, pentru punerea în aplicare a măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii noului tip de Coronavirus.

Conducerea Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea transmite tuturor polițiștilor următorul mesaj:

,,La mulți ani, dragi colegi! Vă mulțumesc tuturor pentru modul în care vă îndepliniți fiecare misiune! Să rămânem în continuare la fel de uniți, pentru că doar împreună vom reuși să ieșim învingători ! Dumnezeu să ne ajute și să ne ocrotească!”.

Comunicat IPJ Vrancea, 25 martie 2020

Imagini: IPJ Vrancea, Poliția Română  și Ministerul Afacerilor Interne, România

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here