Panciu are viceprimar; prima problemă de rezolvat: agentul termic la blocurile ANL

0
1323

Consilierul local PSD Șerban Huzum Dumitru a fost ales luni seară în funcția de viceprimar al orașului Panciu. Consiliul Local Panciu s-a reunit în ședință extraordinară pentru a alege un viceprimar deoarece Primăria Panciu se află într-un blocaj total după arestarea la domiciliu a primarului Iulian Nica.

Viceprimarul are deja de rezolvat o problemă edilitară destul de dificilă după ce familiile care locuiesc în blocurile ANL au rămas de mai multe zile fără apă caldă şi căldură din cauza unor datorii de peste 100.000 de lei. Practic, din cele 13 blocuri ANL din Panciu, 9 au fost deconectate de la rețeaua de termoficare.
Administratorul DUSPI Serv SRL, George Daniel Răduţa a confirmat presei că societatea pe care o reprezintă are datorii de 101.264,89 lei pentru facturi restante la Electrica, societate care furnizează gazele naturale. Acesta spune că societatea pe care o administrează şi care se află în subordinea Consiliului Local al Primăriei Panciu ar avea bani să achite facturile, pentru că are de recuperat bani de la primărie, însă acest lucru este posibil abia după preluarea atribuțiilor de viceprimar de către Șerban Huzum Dumitru .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here