Directorul CUP Salubritate: Nu ne permitem să lăsăm orașul fără servicii de salubrizare în această perioadă dificilă

0
576

Având in vedere lipsa de pe piața a echipamentelor si materialelor esențiale protecției salariaților, s-a reușit totuși in aceasta perioada de criza achiziționarea de combinezoane si măști de protecție astfel încât salariații CUP SALUBRITATE SA , cele mai expuse persoane in aceasta perioada in care serviciile de salubritate sunt esențiale, sa fie dotați corespunzător in lupta pentru prevenirea răspândirii infecției populației cu noul coronavirus. Noi ieșim pe străzi, dumneavoastră ramaneti in casa! #statiacasa

Publicată de SC CUP Salubritate SA pe Luni, 23 martie 2020

Angajații CUP Salubritate sunt echipați cu combinezoane și măști de protecție pentru protejarea în această perioadă și pentru a limita pe cât posibil răspândirea noului Coronavirus (COVID-19). Societatea a reușit să achiziționeze aceste echipamente de protecție pentru această perioadă în care serviciile de salubritate sunt esențiale pentru sănătatea cetățenilor. Salariații societății ce desfășoară activitatea de colectare a deșeurilor menajere sunt expuși celor mai riscante condiții de muncă, de aceea s-au luat măsuri privind dotarea acestora. Conducerea societății face un apel către focșăneni să nu iasă din casă astfel încât muncitorii să poată ridica gunoiul menajer. „Lucrăm la capacitate maximă, nu ne permitem să lăsăm orașul fără servicii de salubrizare în această perioadă dificilă. Oamenii trebuie să rămână în casă astfel încât noi să putem lucra pe străzi”, ne-a spus directorul CUP Salubritate, Adrian Vulpoiu.

Menționăm că societatea de salubrizare dezinfectează zilnic autospecialele din dotare pentru a limita pe cât posibil răspândirea noului Coronavirus (COVID-19). Conducerea societăți arată că este o perioadă de criză însă activitatea de salubrizare a municipiului nu poate fi sistată.

Sursa foto: Facebook/SC CUP Salubritate SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here