Monitorul de Vrancea preia anunțuri de Mica Publicitate și prin WhatsApp

0
8511

Dragi cititori ai Monitorului de Vrancea, suntem foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și vă informăm imediat! Pentru că vrem să stați acasă, dar să nu pierdem legătura, vă anunțăm că noi, cei de la Monitorul de Vrancea, suntem pregătiți pentru a lucra de la distanță și suntem echipați digital pentru a vă oferi în continuare serviciile de care aveți nevoie!

Vă informăm că programul de lucru al Departamentului de Mică Publicitate, de la sediul din Focșani, strada Tinereții nr.1, este de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00.

Dar pentru că sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt prioritare pentru noi, introducem posibilitatea preluării anunțurilor și prin aplicația WhatsApp, la numărul de telefon 0733.888.388, pentru toate categoriile: Imobiliare, Auto, Pierderi, Animale, Matrimoniale, Angajări, Autorizații Mediu, Avize SGA, Licitații, Servicii, Adunări generale, Decese, Condoleanțe.

Dați-ne textul anunțului dumneavoastră pe WhatsApp la 0733.888.388 și noi vi-l publicăm în Monitorul de Vrancea! Toate detaliile vi le dăm folosind doar WhatsApp!

Dacă sunt și alte moduri în care vă putem ajuta, dați-ne un semn!

Împreună vom depăși acest moment! Izolați, dar împreună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here