GALERIE FOTO: NOU în Focșani! Corso aduce „Oala cu mâncare pentru acasă”

0
2315

Aflat de mult timp în topul preferințelor pentru consumatorii din Focșani, Corso ne aduce, în premieră, un concept cu totul nou: „Oala cu mâncare pentru acasă”- mâncare cu gust autentic, gătită „la oală”, din ingrediente naturale și livrată acasă.

Corso ne propune o soluție atractivă și accesibilă: o platformă unde poți alege ce dorești din meniu, comanzi on-line, stabilești detaliile (mai puțin sărat, mai picant, fără usturoi, etc) și primești mâncarea acasă. Cu un simplu click poți comanda o oală de ciorbă, o oală de sarmale sau alte bunătăți tradiționale.

Despre lansarea acestui nou concept în Focșani, ne-a vorbit Cătălin Ciubotaru, proprietarul Corso Cafe: „Noi deținem de mult timp conceptul «Oala cu mâncare pentru acasă», dar am avut o singură problemă: fluxul personalului. În momentul ăsta, însă, când e nevoie să îi ajutăm pe oamenii care nu mai pot ieși din casă, credem că putem începe, pliat și pe fenomen, și pe ce credem noi că e de viitor, pentru că nu gândim acest proiect doar până vom ieși din criza asta, e un proiect pe care îl pornim pentru o perioadă cât mai îndelungată. Știi că acolo mănânci cea mai bună ciorbă de burtă, toată lumea știe că gătitul ei necesită timp. De ce să te chinui? De ce să ai miros în bucătărie? De ce să nu fie mereu proaspăt? Astăzi dai comanda, iar mâine începem să gătim. Totul vine proaspăt, totul vine porționat pe doze. Vorbind despre cantități, ne raportăm la familia de patru persoane, adică să avem patru sau opt porții, cantitățile să nu fie mari. La ciorbă, de exemplu, venim pe 4 sau 8 doze, iar pentru restul produselor, venim cu niște doze undeva între 700g și 1500g, ca gramaj”.

Întrebarea pe care ne-o punem fiecare dintre noi este, în primul rând, cât de proaspete sunt ingredientele folosite în prepararea mâncărurilor comandate. Iată ce ne-a răspuns Cătalin Ciubotaru: „Politica noastră a fost dintotdeauna «Proaspăt», deci vindem doar ce producem în acea zi. Totul produs proaspăt, ce rămâne de pe o zi pe alta, dăm angajaților acasă”.

Catering și ofertă pentru Paște

Referindu-se la meniuri și la celelalte servicii oferite de Corso în acest moment, Cătălin Ciubotaru a adăugat: „De când sunt în domeniul HoReCa, eu am o vorbă: Nu e bun ce-mi place mie, e bun ce vor clienții! Am făcut tot felul de experiențe, am listat un meniu despre care eu am crezut că va prinde foarte bine. Din păcate nu a prins, dar au prins altele, la care nu mă așteptam. Așa că tindem spre ce-și doresc clienții. În afară de «Oala de mâncare pentru acasă», venim și cu partea de evenimente, fericite sau mai puțin fericite, pentru fiecare dintre noi. Stabilim de comun acord un meniu la un preț decent și venim cu varianta de catering: la un botez, la o nuntă, la o pomană, la o aniversare, la oricare dintre aceste evenimente, putem să ne deplasăm.

Se apropie sărbătorile de Paști, pentru care avem oferta de cozonaci prezentă în partea de patiserie – Corso de la Piață, cu o diversitate mare de produse, dar ne vom plia și pe partea de preparate tradiționale: friptura de miel, drob, sărmăluțe, în afară de meniul clasic a la carte, care se livrează în continuare de la noi.

Încercăm să venim cu prețuri cât se poate de decente. Primul pas e să îi ajutăm pe oamenii care nu mai pot ieși din casă. E complicat și e riscant în perioada asta să faci cumparături. Nu profităm de ce se întâmplă, nu e momentul să ne îmbogățim, e momentul să putem să ne mai ținem niște angajați, să le dăm de muncă, să fim funcționali și să putem trece împreună peste acest moment.

Mesajul de bază în aceste zile este că livrăm în continuare, gătim în continuare pentru dumneavoastră, venim în plus cu această nouă abordare, un concept cu totul nou în Focșani”, a mai spus Cătălin Ciubotaru.

„Oala cu mâncare pentru acasă” și alte variante de meniuri pot fi comandate în magazinul online, la adresa https://corsofocsani.ro/magazin/, unde va fi disponibilă și plata cu cardul.

Numerele de telefon și WhatsApp disponibile pentru comenzi sunt:

0757 021 725 – Oala cu mâncare

0730 080 287 – Catering normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here