ULTIMA ORĂ! Ultimele date în Vrancea: persoane în carantină, în autoizolare și confirmate cu coronavirus; persoanele pedepsite pentru nerespectarea izolării la domiciliu

0
8544

În Vrancea, în carantină se află 38 de persoane, numărul persoanelor aflate în autoizolare ajungând la 1075. Numărul cazurilor confirmate a rămas neschimbat, doar două persoane fiind testate pozitiv. Direcția de Sănătate Publică nu a primit până la această oră rezultatele persoanelor testate în ultimele zile.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea a efectuat în ultimele 24 de ore zece misiuni cu 50 de cadre privind verificarea respectării măsurilor de autoizolare la domiciliu, patru misiuni de tranzitare cu zece cadre, o misiune de pază spațiu carantină cu două cadre și o misiune de transport către spațiile de carantină cu două cadre.

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a efectuat 30 misiuni cu 29 de cadre asfel: patru misiuni de însoțire a unor mijloace de transport în tranzit și 26 misiuni privind verificarea respectării măsurilor de autoizolare la domiciliu.

Menționăm că echipele IPJ, IJJ și ale Poliției Locale au reușit șă verifice de cel puțin o dată pe zi persoanele aflate în autoizolare, fiind aplicate 13 sancțiuni persoanelor care nu au respectat condițiile de izolare, în cuantum total de 19.900 lei.

Comunicat Instituția Prefectului Județul Vrancea, 21 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here