ULTIMA ORĂ! FOTO! Casă distrusă de flăcări la Câmpineanca; un bătrân a suferit atac de panică și a fost transportat la spital

0
1284

Pompieri vrânceni, au fost solicitați astăzi, 22 martie a.c., în jurul orei 17:20, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Câmpineanca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care se manifesta generalizat pe o suprafață de circa 100 mp, cuprinzând întreaga locuinţă.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin, în vârstă de 89 de ani, care prezenta atac de panică. Ulterior, pacientul a fost transtransportat cu ambulanța SMURD la UPU Focșani.
După aproximativ o oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma evenimentului au ars: o locuință în suprafaţă de circa 100 mp, precum și mobilier, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică şi bunuri de uz gospodăresc din cinci camere. Cauza probabilă a incendiului: jar căzut din sobă.

imagini și text: ISU Vrancea, Comunicat de presă, 22 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here