ULTIMA ORĂ! Doctorul Taban Laurențiu: „Noi ne-am lăsat familiile și vom fi aici să vă ajutăm pe toți, poate că, până la sfârșitul poveștii ăsteia, mulți dintre noi nu vor mai fi”

0
3489

Doctorul Taban Laurențiu s-a adresat ieri întregii comunități vrâncene, într-un mesaj-apel la ajutor din partea tuturor membrilor ei. „Suntem deschiși către orice formă de ajutor, însemnând donații de materiale sanitare:măști medicale,combinezoane medicale, vizete, ochelari, biocide, etc, sau bani pentru a le putea achiziționa. În aceste momente și în cele ce vor veni solidaritatea va fi determinantă pentru noi toți.” a spus ieri doctorul Taban Laurențiu.

Din păcate, au apărut și voci care au interpretat într-un mod greșit și nemeritat, într-un ton încărcat de ură, apelul la solidaritate al medicului Taban. Astăzi, doctorul Taban a publicat pe pagina Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” Focșani următorul mesaj:

Astăzi sunt trist. Sunt trist pentru că mesajul meu de ieri a fost interpretat în cheie politică și transformat de unii într-un loc de aruncat invective și mesaje de ură, de alții…
Oameni buni, NOI am cerut ajutor pentru VOI!
Sunt nenumărate asociații și fundații din țară care ajută deja spitalele locale.

SPITALUL, ÎN MOMENTUL ĂSTA, ARE TOT CE ESTE NEVOIE, dar ne pregătim pentru vremuri sumbre, când vom fi inundați de cazuri grave, când indiferent căte resurse vom avea, în lupta cu boala, vor fi epuizate (vedem ce se întămplă în toate țările din jurul nostru).
Am crezut că nu greșesc dacă, așa cum se întamplă în alte unitați medicale din țară, care sunt ajutate de oameni de bine, cerem și noi ajutorul.
Și, mulțumim lui Dumnezeu, există oameni de bine care vor să ajute. Dar, în loc de un gând bun, spitalul, (ca instituție) și nu numai el, a primit acuzații și injurii.
N-ați înțeles că, în lupta ce va urma, vom fi împreună și că doar împreună vom putea învinge. Să lăsăm jocurile politice și gândurile rele. Sunt dezamăgit că răutatea are putere să iasă la suprafață și în momentele grele.
Noi ne-am lăsat familiile si vom fi aici să vă ajutăm pe toți, poate că, până la sfârșitul poveștii ăsteia, mulți dintre noi nu vor mai fi.
Haideti să facem un exercițiu de solidaritate, de omenie, de bunătate…!
Să încercăm, măcar acum, să fim mai buni, să fim OAMENI !

Dr.Taban Laurențiu – Președinte Asociație „Sf.Pantelimon” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here