ULTIMA ORĂ! Doctorul Taban Laurențiu face apel la comunitatea vrânceană : „Vă rugăm să ne sprijiniti, avem nevoie de ajutorul vostru!”

0
13298

 

Buna ziua tuturor oamenilor de bine,cu suflet mare !

Sunt dr. Taban Laurentiu, medic în Spitalul Judetean de Urgenta „Sf Pantelimon” Focșani si președintele Asociației cu același nume. În numele spitalului mă adresez dumneavoastră în calitate de om al comunității, al familiei noastre mari.

Actualitatea este tulbure și cu siguranță va fi și mai tulbure.
Analizând situația internațională, unde țările cu putere financiară si logistică sunt depasite deja, înțelegem că este o chestiune de timp până cand această boală ne va sufoca si pe noi.
Suntem sinceri în a recunoaște că nu avem resurse suficiente pentru a gestiona această furtună și nici experiența în timp de criză, dar vom sta în linia întâi, în picioare, cât putem.

Vă rugăm să ne sprijiniti, avem nevoie de ajutorul vostru!

Suntem deschiși către orice formă de ajutor, însemnând donații de materiale sanitare ( măști medicale,combinezoane medicale, vizete, ochelari,biocide,etc) sau bani pentru a le putea achiziționa. În aceste momente și în cele ce vor veni solidaritatea va fi determinantă pentru noi toți.
Date bancare,
RO92RZBR0000 0600 1679 1959 ,banca Reiffeisen , CUI 33213390.
Multumim,si Dumnezeu sa ne ajute pe toti !”
Dr Taban Laurentiu,
Presedinte al “Asociatia „Sf Pantelimon” Focsani
Tel: 0744669295

sursă text: facebook Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here