ULTIMA ORĂ! Șapte percheziții în Vrancea și Galați, după ce hoții i-au furat unei femei din Jariștea bijuterii și bani

0
2805

La data de 14 ianuarie a.c., ora 01.45, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 56 de ani, din comuna Jariștea, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și au deposedat-o de mai multe bijuterii și de suma de 600 de lei.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, la data de 19 martie a.c., a fost organizată o acțiune în cadrul căreia au fost puse în executare 7 mandate de percheziții domiciliare, din care unul pe raza județului Vrancea și 6 pe raza județului Galați.

Cu această ocazie, au fost identificați doi tineri în vârstă de 22, respectiv 27 de ani, ambii din județul Galați, principalii bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Față de aceștia, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați astăzi Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Galați, beneficiind și de suportul Direcției de Operațiuni Speciale.

IPJ Vrancea, 20 martie 2020

Sursa foto: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here