Lucrări de recondiționare și modernizare a terenurilor de sport ce aparțin Liceului Sportiv

0
281

Așa cum am mai spus, ne luăm toate măsurile pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului virus în municipiul nostru, însă, în același timp, acordăm o atenție deosebită și proiectele în beneficiul focșănenilor ce nu pot fi amânate.

Suntem în măsura să vă anunțăm finalizarea demersurilor pentru un nou obiectiv de investiții important pentru cetățenii municipiului Focșani. După o procedură de achiziții dificilă, cu două publicări fără succes, perseverența și implicarea ne-a adus la momentul semnării contractului pentru obiectivul de investiții “Lucrări de recondiționare și modernizare terenuri sport ce aparțin Liceului Sportiv și demolare gradene”.

Practic, prin acest proiect, baza sportivă a liceului va fi extinsă și modernizată pentru a asigura elevilor și cadrelor didactice toate facilitățile pentru desfășurarea activităților în cele mai bune condiții.

Proiectul cuprinde amenajarea unui teren de sport multifuncțional conform normelor actuale pentru jocurile de handbal sau minifotbal, pistă de atletism și groapă de nisip, amenajare unui teren de tenis pe zgură neacoperit, dotat cu sistem de drenare a apei din zona de joc, amenajarea unui teren de tenis acoperit pe suprafață sintetică, inclusiv vestiare cu grupuri sanitare și gradene.

De asemenea, va mai fi amenajat un teren de sport existent în suprafață de 2380,5 mp, loc în care va fi amenajat un teren de sport multifuncțional pentru jocurile de volei sau baschet, cu o suprafață de 566,40 mp, ce va beneficia de iluminat nocturn și va fi supravegheat video. Tot prin acest proiect vor fi amenajate alei pietonale și o parcare auto.

Sursa text și foto: Facebook Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here