Copil BATJOCORIT de un zilier care a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală

0
749

Un bărbat de 32 de ani din comuna băcăuană Coţofăneşti, venit la muncă cu ziua prin Vrancea a fost la un pas de a viola un băieţel de 10 ani. S-a întâmplat luni după-amiază, într-un imobil din apropierea unei ferme de pe raza comunei Moviliţa. Copilul a fost dus de bărbat în locaţia respectivă, a fost dezbrăcat de inculpat şi apoi chinuit de acesta deşi micuţul a încercat din răsputeri să se opună. Potrivit informaţiilor primite de la anchetatori nu s-a consumat un act sexual în adevăratul sens al cuvântului, şi nu pentru că inculpatul nu ar fi avut această intenţie ci pentru că nu s-ar fi putut, dar totuşi copilul a fost agresat sexual. Pe hainele acestuia, dar şi pe piele s-au găsit urme de lichid seminal. După ce a scăpat de inculpat, băiatul a fugit către şosea şi a făcut cu mâna unei maşini care trecea prin zonă. Șoferul a oprit iar băiatul a povestit ce i s-a întâmplat, moment în care băiatul a şi fost dus de martor la poliţie.

Sesizarea la poliţie s-a făcut în jurul orei 15.00 şi, în seara aceleiaşi zile, principalul suspect a fost reţinut, acuzat fiind de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. ,,Ieri (luni-n.r), ora 14.55, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că în timp ce se deplasa către comuna Moviliţa, în dreptul unei ferme, a identificat un minor în vârstă de 10 ani, care a relatat faptul că în jurul orei 14.00, ar fi fost agresat sexual de o persoană necunoscută.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate de poliţişti, a fost identificat la scurt timp un bărbat de 32 de ani, din comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău, principalul bănuit de săvârşirea faptei. A fost întocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate sub aspectul savârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi (ieri-n.r), acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Imediat ce a fost sesizată fapta şi a fost identificat principalul suspect, anchetatorii au ridicat hainele cu care au fost îmbrăcaţi cei doi pentru a fi analizate, iar micuţul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală unde a fost confirmată agresiunea sexuală comisă asupra sa. Deşi există martori, inclusiv un alt copil care l-a văzut pe inculpat când a plecat cu băiatul de 10 ani, acesta neagă comiterea faptei.

Ieri, principalul suspect a fost dus la Judecătoria Panciu cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă. ,,Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecătoria Panciu. Cu drept de contestatie în termen de 48 ore de la pronuntare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, data de 17.03.2020, orele 15:00,, se arată în hotărârea instanţei de judecată.

Bărbatul nu este la prima abatere. El a mai comis şi alte infracţiuni şi a fost şi condamnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here