Al doilea caz de îmbolnăvire cu coronavirus înregistrat în Vrancea

0
1349

Al doilea caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost depistat pe raza județului Vrancea. Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Sănătate Publică prin intermediul raportării din această dimineață. Este vorba de un bărbat de 58 de ani, venit din Italia, aflat în carantină din momentul în care a intrat în țară, singur în cameră, care nu prezintă simptome și care va rămâne momentan în carantină, sub supraveghere medicală, după cum a informat Instituția Prefectului.

Primul caz de infecție cu COVID-19 a fost confirmat joia trecută, la un bărbat de 59 de ani sosit din Italia. Acesta a fost transportat direct la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași unde a fost internat și unde se află în continuare.

De reținut că toate persoanele aflate în carantină au fost testate pentru a se vedea dacă sunt infectate cu coronavirus. În cazul acestei persoane testul a fost pozitiv. În județul Vrancea, la acest moment, 32 de persoane se află în carantină, 510 în izolare și sunt confirmate două cazuri de infectare cu coronavirus COVID-19. ,,Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here