SGA suspendă activitatea cu publicul

0
72

Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea suspendă activitatea cu publicul la sediul din Focșani până la 31 martie. Decizia a fost luată pentru reducerea riscului de răspândire a virusului COVID-19. Conducerea SGA Vrancea arată că, în funcție de evoluția situației, această măsură poate fi prelungită în perioada următoare. În această perioadă este restricţionat accesul persoanelor ce nu sunt angajaţi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea în incinta sediului din Focşani, beneficiarii serviciilor de gospodărire a apelor fiind rugaţi să folosească metode de comunicare ce nu implică un contact direct, respectiv prin e-mail, prin telefon, prin fax, prin servicii poștale sau de curierat, se arată într-un comunicat de presă. Conducerea instituției menționează că transmiterea documentațiilor tehnice necesare emiterii avizelor și autorizațiilor de gospodărire a apelor se va face numai prin poștă sau prin curier rapid (datorită volumului de documente). Eventuale completări sau precizări solicitate de SGA vor putea fi transmise prin fax sau prin e-mail. De asemenea, plata tuturor serviciilor de gospodărire a apelor, inclusiv contravaloarea actelor de reglementare emise de SGA Vrancea se va realiza numai prin virament în contul deschis la Trezoreria Bacău. În cazul avizelor și autorizațiilor de gospodărire a apelor emise de SGA Vrancea în intervalul de referinţă vor fi comunicate beneficiarilor prin poştă, cu confirmare de primire. Având în vedere condiţiile de stare de urgenţă în care se va desfăşura activitatea instituţiei noastre în perioada imediat următoare, rugăm beneficiarii serviciilor de gospodărire a apelor să înţeleagă că pot exista anumite întârzieri rezonabile în emiterea actelor de reglementare solicitate, respectiv în soluţionarea petiţiilor şi sesizărilor adresate instituţiei noastre, în special a celor ce necesită deplasări în teren în vederea evaluării situaţiei şi formulării unui răspuns adecvat, precizează SGA Vrancea.

Persoanele fizice și juridice se pot adresa Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea prin poștă, prin telefon, prin fax sau prin e-mail la următoarele date de contact:

Adresa poștală: Bulevardul Brăilei, nr. 121-123, Focşani, judeţul Vrancea, cod poştal 620122. Telefon: 0237 227 800. Fax: 0237 221 345, 0237 221 181.

E-mail: secretariat@sgavn.das.rowater.ro ; dispecer@sgavn.das.rowater.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here