Marian Oprișan: Astăzi oamenii se bat pe apă și pâine în supermarketuri, iar liberalii fac jocuri politice de grădiniță!

0
3987

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care arată că decizia primului-ministru desemnat, Florin Cîțu de a-și depune mandatul demonstrează, dacă mai era nevoie, “iresponsabilitatea liderilor PNL”.

În plină criză generată de apariția coronavirusului, românii așteptau instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice generate de epidemie. Din nefericire, liberalii continuă să pună interesele lor politice pe primul loc și aleg să pună în pericol sănătatea românilor. Astăzi oamenii se bat pe apă și pâine în supermarketuri, iar liberalii fac jocuri politice de grădiniță: ”uite guvernul, nu e guvernul”.

„Este evident că PNL continuă să acționeze împotriva românilor și împotriva deciziilor CCR cu o inconștiență la limita nebuniei!”, a afirmat Marian Oprișan. Liderul social democrat a arătat că Președintele României are responsabilitatea de a pune capăt acestui provizorat prin convocarea, în cel mai scurt timp, la consultări a partidelor pentru a avea cât mai rapid un Guvern cu o largă majoritate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here