Cristina Calotă, elevă a clasei de Pictură a Școlii Populare de Arte, premiată la Concursul național de artă plastică ,,Ion Irimescu’’

0
228

Elevii de la clasa de Pictură ai Școlii Populare de Arte, serviciu al Centrului Cultural Vrancea, au participat la Concursul național de artă plastică ,,Ion Irimescu’’, ediția a XIII-a. Concursul a fost organizat de Centrul Cultural Bucovina, în memoria marelui artist Ion Irimescu.

Juriul a fost alcătuit din personalități în domeniul artelor plastice: lector univ. dr. Oana Ruxandra Hrișcă – Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava – preşedintele comisiei; Lucia Pușcașu – artist plastic, membru UAP Filiala Suceava; Niculai Moroșan – profesor Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Președinte Filiala UAP Suceava; Mihai Pânzaru PIM – caricaturist – membru UAP Filiala Suceava; Ion Băițan – director Școala de Arte „Ion Irimescu”.

Școala Populară de Arte din Focșani a fost reprezentată de elevele: Mioara Andronache și Cristina Calotă. Cristina Calotă a obținut Mențiune cu lucrarea Biserica din Sihlea. Este născută în 1977, în Focșani și este elevă în anul III, la clasa de Pictură. Este Inspector în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea și are ca pasiuni: pictura, cititul, istoria artelor. Studiază viața și opera artiștilor plastici.

Felicitări din partea Școlii Populare de Artă!

Sursa text și foto: Centrul Cultural Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here