Noaptea Albă a Prețurilor Mici la Happy Cinema!

0
87

Sâmbătă, 14 Martie, la Happy Cinema va avea loc Noaptea Albă a Prețurilor Mici! Biletul costă 10 lei pentru toate proiecțiile programate după ora 22:00.

Filmele incluse în program sunt:

BLOODSHOT – Inspirat dintr-o carte de benzi desenate de mare succes, filmul ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acţiune, care este readus la viaţă şi transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporaţia RST. Fiind inoculat cu toate proprietăţile unei nano-technologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forţă de nestăvilit. Dar odată cu procesul de transformare a corpului său, compania i-a modificat totodată şi mintea şi amintirile.

MIAMI BICI – Cea mai de success comedie românească din ultimii 25 de ani, Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât Visul americancât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete Happy Cinema Focșani (în incinta Focșani Mall) sau online pe happycinema.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here