Atletism U 18 – Vrancea are doi campioni naționali de sală!

0
197
  • Corina Ilinoiu, de la CSM 2007 CSS Focșani, la 400 metri, cu record personal, și Mario Dobrescu, de la CS Atletic Adjud, CSS Focșani la 60 metri, au obținut medali de aur
  • Sportivul adjudean a obținut și argintul la 400 metri și bronzul la ștafetă, iar Corina Ilinoiu, argintul la ștafetă

Campionatul Național de Atletism – sală pentru cadeți – U 18 care a avut loc la București, în Complexul Național Lia Manoliu, vineri, 6 martie și sâmbătă, 7 martie, s-a încheiat cu noi performanțe ale valoroșilor tineri atleți vrînceni! Performeri au fost, în primul rând cei doi sportivi de Lot Național, Mario Dobrescu, de la CS Atletic Adjud, CSS Focșani, pregătit de profesorul Gheorghe Catrinescu și Corina Ilinoiu, de la CSM 2007 CSS Focșani, antrenată de profesorul Marisu Batog. Mario Dobrescu a câștigat trei medalii: de aur la 60 metri, de argint la 400 metri și de bronz, cu ștafeta de 4×400 metri a CSS Focșani. Corina Ilinoiu a încheiat competiția cu două medalii: de aur la 400 metri și record personal, 57”77 și de argint, cu ștafeta de 4×400 metri a CSS Focșani.

Ștafeta de 4×400 metri fete, vicecampioană a României, pregătită de profesorul Marius Batog a fost alcătuită din Ioana Alexandra Banciu, Karina Toader, Andreea Tănase și Corina Ilinoiu, iar ștafeta de băieți 4×400 metri a CSS Focșani, medaliată cu bronz, a fost format din Sebastian Cujbă, Alin-Ionuț Clatea, Robert Neacșu și Mario Dobrescu, toți, adjudeni, primii trei, antrenați de profesorul Sorin Crăciun.

La Campionatul Național de cadeți U 18, George Adam, de la CSS Focșani, cu personal best, elevul profesoarei Camelia Petrea, s-a clasat pe locul 6 la aruncarea greutății, probă în care Ionuț Alexandru Albu, junior 3, antrenat de profesorul Sorin Crăciun a fost al unsprezecelea. În proba de 1500 metri, Ana-Maria Olaru, de la CS Unirea Focșani, eleva antrenorului Fănel Iliescu s-a clasat pe locul 8 iar la 3000 de metri, pe locul 6. Despre Ana-Maria, antrenorul Fănel Iliescu mi-a spus: ”Ana-Maria Olaru a reușit să se autodepășească, realizând recorduri în cele două probe în care a alergat. Acest lucru și clasarea pe locul 8 la 1500 metri și pe 6 la 3000 metri reprezintă pentru mine o plăcută surpriză iar fetei îi demonstrează că poate mult mai mult!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here