Alexandru Rafila: Cursurile UMF ”Carol Davila” vor fi suspendate până la 31 martie

0
244

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a declarat pentru AGERPRES că începând de luni până pe 31 martie vor fi suspendate cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti.

Întrebat dacă se suspendă cursurile la UMF, Rafila a răspuns : „Da, tot (cursurile, dar şi practica – n.r.). Nu se pot separa, nu ai cum să separi. Cursurile se fac în aceleaşi spaţii în care se face şi activitatea practică”, a spus Rafila.

Potrivit acestuia, sunt suspendate cursurile până pe 31 martie. „De mâine până pe 31 martie”, a afirmat profesorul.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că vor fi sistate stagiile de practică ale studenţilor în spitale şi vizitele aparţinătorilor în unităţile medicale.

„Sistarea până la data de 31 martie a stagiilor practice în spitale pentru studenţii universităţilor de medicină şi farmacie, precum şi vizitele aparţinătorilor persoanelor internate. Se exceptează la această măsură studenţii care participă în calitate de voluntar în unităţile sanitare respective”, a afirmat secretarul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here