Congresul PSD a fost amânat

0
389

Congresul PSD care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului a fost amânat pentru o dată ulterioară, a anunțat conducerea partidului.

„Stimați colegi,

Având în vedere evoluțiile privind creșterea numărului de persoane aflate în izolare la domiciliu și în carantină, și ținând cont de datele oficiale privind anchetele epidemiologice în curs de desfășurare, considerăm că întâlnirea la București a unui număr important de persoane din toată țara reprezintă un risc care poate conduce la consecințe greu de cuantificat.

Totodată, luând în considerare că majoritatea delegaților la Congresul PSD dețin funcții care implică autoritatea de stat, respectiv primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene, care sunt șefi ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, Conducerea Colectivă Interimară a PSD a decis amânarea Congresului Extraordinar al partidului.

Din aceste motive, vă rugăm să anulați toate măsurile organizatorice pe care le-ați întreprins în vederea deplasării la București a delegaților pentru data de 29 februarie 2020”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here