ULTIMA ORĂ! Vineri, la Sala Polivalentă – meciul de handbal dintre CS HC Buzău – CS Minaur Baia Mare! Jandarmii vor asigura buna desfășurare a evenimentului

0
481

Asigurare măsuri de ordine publică la meciul de handbal dintre C. S. H.C. Buzău – C. S. Minaur Baia Mare

Jandarmii vrânceni,
vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică, la meciul de handbal masculin din Liga Zimbrilor 2019/2020 , dintre C. S. H. C. Buzău și C. S. Minaur Baia Mare, care se va desfășura vineri, 28.02.2020, la Sala Sporturilor din Focșani.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea face următoarele recomandări:
– spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator ;
– înainte, pe timpul desfăşurării şi după încheierea competiţiei sportive spectatorii trebuie să dea dovadă de fair-play pentru susţinerea echipei favorite şi să nu arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să nu pătrundă în spaţiul de joc sau să deterioreze mobilierul în interiorul locului de desfăşurare a meciului;
– la solicitarea forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, spectatorii au obligația de a prezenta documentele de acces și, după caz, actele de identitate.
– spectatorii au obligația de a prezenta, la solicitarea forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.
– spectatorilor le este interzis să pătrundă în stare de ebrietate sau să consume băuturi alcoolice în arena sportivă precum şi să introducă sau să încerce introducerea de băuturi alcoolice în arena sportivă;
– participanţii la acest eveniment trebuie să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, 27 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here