Handbal, Liga Națională – Focșănenii își pot lua revanșa!

0
183

Handbaliștii seniori ai Focșaniului vor avea, pentru a patra oară consecutiv, o partidă cu mare grad de dificultate după cele cu Dobrogea Sud, CSM București și Politehnica Timișoara. Astăzi, de la ora 18:00 în Sala Polivalentă din Călărași, CSM 2007 va întâlni Dunărea, într-un meci de mare importanță. Un meci din care învingătoarea va avea în portofoliu trei puncte de aur în disputa în trei, cu Politehnica Timișoara, pentru un loc de play-off. Pentru focșăneni și un punct este foarte bun în condițiile în care Dunărea și Politehnica urmează să se întâlnească la Călărași, la 15 martie. Însă varianta de lucru valabilă pentru CSM 2007 este, astăzi, victoria! În tur, la Focșani, călărășenii au câștigat în polivalenta focșăneană cu un 29-22 limpede, în urma unei evoluții foarte slabe a gazdelor.

Handbaliștii antrenați de Dalibor Cutura sunt datori în fața publicului propriu – care atunci a plecat de la meci dezamăgit – să-și ia revanșa! Și în partida retur focșănenii vor avea alături un grup de suporteri, care îi însoțesc în mod obișnuit la jocurile din deplasare și care îi vor susține tot timpul partidei. Vor avea, adică, o parte din atmosfera de gală pe care le-o fac susținătorii în meciurile de acasă și care va fi o bună compensație pentru absențele de marcă din echipă. Chiar și fără patru jucători de bază accidentați, CSM 2007 a arătat în ultimele două partide un spirit de luptă excepțional, cu care și-au ținut la respect valoroșii adversari. Dacă vor repeta la Călărași maniera de joc din ultimele două etape, se vor putea întoarce acasă cu punct sau puncte. Au solide argumente de valoare de grup și individuală în acest sens.

Partida dintre Dunărea Călărași și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de Adrian Georgescu, Mihai Moldoveanu, din Constanța, iar observarea va fi asigurată de Horațiu Belu, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here