Euro a atins un nou prag istoric! Românii, mai ales cei cu CREDITE, plătesc pentru mofturile politice electorale ale PNL

0
1378

După doar 3 luni de guvernare PNL, cursul leu – euro a explodat. Banca Națională a României informează că un euro a atins un nou prag istoric. Moneda europeană a depășit valoarea de 4,8 lei iar specialiștii bancari susțin că această creștere va continua. Mai mult decât atât, conform previziunilor, moneda europeană va atinge pragul de 5 lei până în luna aprilie. La cursul interbancar afișat miercuri, și dolarul american și lira sterlină erau în creștere: 1 euro = 4,8074 lei; 1 dolar american = 4,4186 lei; 1 liră sterlină = 5,7166 lei.

Dincolo de datele finanțiștilor, important este ce impact are această explozie a cursului valutar asupra cetățenilor de rând. Vom achita rate mai mari la împrumuturile bancare, tarifele la electricitate, gaze și telefonie vor crește. Chriile vor fi majorate și toate prețurile produselor de bază vor suferi creșteri substanțiale.

Este practic un cost plătit de toți românii, mai ales de cei cu credite, pentru mofturile politice electorale ale PNL. Din calcule pur electorale, PNL a declanșat o criză politică ce avea ca scop organizarea alegerilor anticipate. Totul pentru că sondajele de opinie le arată că, dacă ar organiza alegeri anticipate, ar câștiga mai multe mandate în viitorul parlament decât ar putea câștiga la alegerile la termen. Altfel spus, trebuie făcute alegeri parlamentare repede, ca să nu aibă timp votanții să-și dea seama cât sunt de incapabili. Calcul cinic, rece, fără nici cea mai mică atenție sau grijă pentru români.

La devalorizarea leului au contribuit, din plin, declarațiile scandaloase ale ministrului Cîțu, explozia deficitului și retrogradarea ratingului de țară, împrumuturile haotice extrem de mari și la dobânzi exorbitante, subfinanțarea investițiilor prin desființarea Fondului de Dezvoltare și prin subfinanțarea PNDL de către ridicolul ministru vrâncean, Ion Ștefan.

Batjocura liberalilor la adresa românilor a atins punctul culminant în momentul în care, în cea mai neagră zi pentru moneda națională, ministrul Cîțu a anunțat că liberalii vor curăța Parlamentul și că urmează alte lucruri fantastice.

Dumnezeu să ne apere!

Sursa foto: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here