Kick boxing – Nidan Focșani, doi premianți la Cupa CRK – Trofeul Dacic!

0
444
  • La Kick Light, Florin Luca s-a clasat al doilea la 84 kg., iar Florin Ene, pe locul III la 74 kg.

O delegație de sportivi de la CS Nidan Focșani, condusă de sensei Dănuț Pleșa Plugaru, a participat sâmbătă 22 februarie, la Cupa CRK –Trofeul Dacic, la kick boxing, ediția a VI-a, organizată de Clubul Roman de Kendo în sala de sport a complexului Romsilva din Bucuresti. 300 de sportivi, dintre dare, 200 de copii, s-au întrecut la stilurile Kick Box (WAKO) Tatami (Semi Contact, Ligh Contact, Kick Light) & Ring (K1, Low Kick, Full Contact) & Sei-Budokai Karate.

La competiția care a început lam ora 9:00 și s-a încheiat la ora 23, doi dintre luptătorii focșăneni au obținut medalii: la 84 kg. Kick Light, Florin Luca s-a clasat al doilea, la același stil, dar la 74 kg., iar Florin Ene a terminat al treilea.

CS Nidan, club cu rezultate deosebite și ani mulți de experiență organizațională și competițională, intenționează, așa cum mi-a spus vicepreședintele Dan Rădulescu Scutaru, să organizeze anual Cupa Vrancei la kick boxing. Ar urma să fie invitate toate cluburile afiliate legal la artele marțiale de contact și care și-au însușit regulamentul de luptă. Pentru aceasta este nevoie să fie îndeplinită condiția de a fi găsiți sponsori care să susțină competiția!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here