GALERIE FOTO! „Te provoc fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”, mesaj trimis mai departe de pompierii vrânceni

0
362

Cu ocazia sărbătoririi, la 28 februarie, a „Zilei Protecţiei Civile din România”, pompierii botoşăneni au iniţiat o campanie de donare de sânge „Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”, prin care doresc să mobilizeze cât mai mulţi donatori din întreaga ţară şi din rândul tuturor categoriilor sociale. Pentru a se bucura de susţinere aceştia s-au gândit să apeleze la ajutorul colegilor din alte judeţe, care să le urmeze exemplul. Primii provocaţi au fost pompierii vrânceni deoarece tuturor le este cunoscut faptul că salvatorii vrânceni au dat întotdeauna dovadă de solidaritate şi au răspuns prompt acţiunilor umanitare.
Cadrele I.S.U.Vrancea s-au mobilizat în cel mai scurt timp şi au venit din nou în sprijinul celor care au nevoie de sânge, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale, în consonanță cu principiile și valorile armei Protecţiei Civile, numită şi ARMA VIEŢII, a cărei motto este „Cu viaţa mea apăr viaţa”.
Pentru ca nobilul gest să aibă ecou aceştia au lansat provocarea pompierilor covăsneni având totodată speranţa că şi alţi cetăţeni le vor urma exemplul.

imagini și text – ISU Vrancea, 25 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here