ULTIMA ORĂ! Coronavirusul naşte isterie în rândul focşănenilor: un şofer de tir întors din Italia nu a fost primit acasă de familie

0
11461

Un şofer de tir care s-a întors duminică seara acasă dintr-o cursă efectuată în Italia nu a fost primit de familie pe motiv că ar putea fi infectat cu noul virus care face ravagii în China. Astfel că bărbatul a fost nevoit să rămână în maşina personală, să vină la Focşani şi să sune la 112 anunţând că ar putea fi suspect de coronavirus, cu toate că nu prezenta nici-un fel de simptomatologie.
Surse medicale susţin că au fost alertate toate autorităţile abilitate în domeniu, şi că bărbatul a fost internat pe secţia de Boli Infecţionase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon“ Focşani. Aici, timp de mai multe ore, i s-au făcut mai multe analize, însă sursele noastre medicale susţin că bărbatul nu prezintă niciun simptom clinic care ar putea indica infecţia cu coronavirus. Deşi bărbatul nu prezenta nici măcar stări febrile, s-a luat decizia ca acesta să fi trimis în carantină la domiciliu unde va rămâne timp de 14 zile aşa cum prevăd normele internaţionale.
L-am contactat pe Cătălin Graur, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea care ne-a declarat că, în prezent, focşănenii nu au motive de îngrijorare în ceea ce priveşte posibilitatea ajungerii virusului ucigaş la noi în oraş. De asemenea, directorul DSP Vrancea a spus că în cazul bărbatului venit din Italia şi internat pe secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, nu se confirmă infectarea cu coronavirus. În cursul acestei zile, reprezentanţii DSP Vrancea vor trimite un comunicat de presă cu privire la această situaţie.
Sursă foto: DCnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here