ULTIMA ORĂ! Omor între deținuți la Penitenciarul Focșani

0
17971

Un deținut aflat în Penitenciarul Focșani a decedat în această seară. Decesul a survenit în urma unei altercații pe care victima a avut-o cu un alt deținut. Informația ne-a fost confirmată de comisarul șef de poliție penitenciară Georgeta Gură, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focșani. Potrivit acesteia, urmare a unei altercații spontane între două persoane private de libertate a survenit decesul uneia dintre ele. La fața locului va ajunge cel mai probabil și un procuror pentru a efectua cercetări.

UPDATE! Astăzi, ora 18.45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în Penitenciarul Focșani ar fi avut loc un conflict spontan între doi deținuți.
Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au stabilit faptul că unul dintre cei doi deținuți decedase. Acesta nu fusese înjunghiat, ci prezenta urme de lovituri in zona fetei.
Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (Comunicat IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here